antipodes heritage reuse rooftop amphitheatre ci
laneways central wellington architecture workshop
historic nestle factory wellington reinvented
antipodes headquarters architecture card model
antipodes wellington architecture workshop card
natural forest layer top floor ghuznee wellingto
antipodes natural skincare rooftop architecture
conservatory light well earthquake strengthen 130
antipodes heritage reuse rooftop amphitheatre ci
laneways central wellington architecture workshop
historic nestle factory wellington reinvented
antipodes headquarters architecture card model
antipodes wellington architecture workshop card
natural forest layer top floor ghuznee wellingto
antipodes natural skincare rooftop architecture
conservatory light well earthquake strengthen 130

Antipodes Headquarters | Wellington | 2016

The project’s scope involves both strengthening and heritage refurbishment of the 1930's ‘Nestle’ building as a new Head Office for Wellington cosmetic company Antipodes.

New K-braced earthquake frames were incorporated to bring the building up to 130% of National Building Standard.  A laneway with new windows and a three-storey conservatory/light well were integrated into the old shell to support a new office layout, skin clinic and retail shopfront, enhancing the Antipodes brand and providing a compelling example of integrated public/private space. 

View all projects
NZIA